قرارداد ساخت کارخانه تولید لاستیک خودروی آریا تایر هامون امضا شد+فیلم
قرارداد ساخت کارخانه تولید لاستیک خودرو در زابل بین شرکت صنایع آریا تایر هامون ( از شرکت های تابعه ایدرو ) و شرکت ساختمانی سد و تاسیسات آبیاری (سابیر) با حضور وزیرصنعت، معدن و تجارت و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امضا شد.
به گزارش ایدرونیوز ، میزان کل سرمایه گذاری این پروژه ۸۴۰۰ میلیارد ریال و مدت اجرای عملیات ساخت این کارخانه چهار سال است که اشتغال زایی مستقیم آن یک هزار و ۳۴۴ نفر و غیرمستقیم آن پنج هزار نفر برآورد می شود.
سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) مجری این طرح است که شرکت «آریا تایر» هامون به نمایندگی از آن، در این طرح حضور دارد و ۱۰۰ درصد سهام آن نیز متعلق به ایدرو است.
[caption id="attachment_4632" align="aligncenter" width="700"> قرارداد ساخت کارخانه تولید لاستیک خودروی آریا تایر هامون امضا شد[/caption]
کارخانه تولید تایر زابل، توسعه سیستان و بلوچستان را به دنبال دارد
وزیر صنعت ، معدن و تجارت در مراسم امضای قرارداد کارخانه تولید لاستیک خودرو در زابل که با حضور مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ، نوروز زاده مدیرعامل شستا و استاندار سیستان و بلوچستان در محل ساختمان وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، گفت: ساخت این کارخانه با هدف صادرات نیمی از تولید انجام می شود و توسعه بخش مرکزی استان سیستان و بلوچستان را به همراه خواهد داشت.
محمدرضا نعمت زاده افزود: استان سیستان و بلوچستان استانی گسترده و بزرگ است که شمال، جنوب و مرکز آن جای توسعه و کار بسیار دارد.
نعمت زاده از ایجاد مجتمع بزرگ صنعت فولاد در چابهار واقع در جنوب این استان خبر داد و افزود: مجتمع پتروشیمی و طرح توسعه مکران که کم کم در حال پاگرفتن است نیز این منطقه را در حد عسلویه مطرح خواهد کرد.
[caption id="attachment_4634" align="aligncenter" width="1280"> قرارداد ساخت کارخانه تولید لاستیک خودروی آریا تایر هامون امضا شد+فیلم[/caption]
سیاست اشتغالی دولت توجه به مناطق محروم است
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم در مراسم امضای قرارداد ساخت کارخانه لاستیک آریا هامون با بیان اینکه نرخ بیکاری و محرومیت ها به عنوان شاخص های اصلی در جهت گیری های اشتغالزایی کشور در نظر گرفته شده است، افزود: راه اندازی کارخانه تولید تایر زابل، چهره اشتغال را در استان سیستان و بلوچستان دگرگون خواهد کرد.
علی ربیعی افزود: این پروژه از نظر دولت چند وجهی بوده و صرف ساخت یک کارخانه لاستیک سازی دنبال نشده است.
ربیعی، هداف دولت از اجرای این پروژه را عادلانه کردن سهم مناطق از رشد اقتصادی، ارتقای رشد منطقه ای و ارتقای سهم استان سیستان و بلوچستان در درآمد ناخالص داخلی عنوان کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نرخ بیکاری و محرومیت به عنوان دو شاخص اصلی در جهت گیری های برنامه های اشتغال کشور، از مطرح شدن یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در نخستین جلسه مجلس شورای اسلامی پس از تعطیلات عید سعید فطر برای اشتغالزایی خبر داد.
وی ادامه داد: بانک ها نیز موظف شده اند به همین میزان در این طرح سهم بیاورند.
ربیعی با بیان اینکه اولویت در این طرح با استان های محروم از جمله سیستان و بلوچستان است، افزود: ظرفیت های ایجاد اشتغال در مناطق مختلف بویژه روستاهای استان شناسایی شده و توسعه اشتغال در بخش های ICT، آبزیان، صنایع بسته بندی و استفاده از ظرفیت گردشگری در سیستان و بلوچستان در دستور کار خواهد بود.
[aparat]x2f7s[/aparat]